En zo heeft idd elk nadeel ook zijn voordeel

Covid19 tijd was en is lastig voor mij. Veel beperkingen, minder opdrachten en weinig sociale bijeenkomsten. En dus heb ik het ‘teveel aan vrije tijd’ geprobeerd nuttig te besteden aan studie en het doorlopen van mijn fotodatabase. En zie hier het voordeel van het nadeel : nog eens kritisch en anders kijken heeft me nieuwe darlings opgeleverd.

Foto’s die eerder aan mijn aandacht waren ontsnapt en/of een onvoldoende kregen, heb ik herontdekt als ‘ruim voldoende’, ‘interessant’ en ‘top’. Heerlijk dat ik toch bezig kon en kan zijn met nieuwe beeldbewerking.

Dit is één van mijn nieuwe vondsten. Fijn qua sfeer, vrijheid en blijheid. Een ware verbeelding voor mij van een mooi positief begin van 2021. En ja, ik ben van plan om schade in te halen en meer van dit soort shoots te doen. Kan niet wachten tot ik weer ‘naar buiten mag’ en kan werken zonder restricties.

Met Eva in het veld. Een goede shoot. Samen ook veel gelachen. Good shoot, lol.