Foodfotografie diffuus licht

Foodfotografie diffuus licht. Verse tijm en ratatouille ingrediënten.

Foodfotografie diffuus licht - Ratatouille ingrediënten _MG_0837web

Ratatouille vegetables - photographed in diffused day light _MG_0902web

Fotobijschrift. Ratatouille oven recept. Basis groenten : courgette, aubergine, rode ui, knoflook, paprika en tomaten. Groenten in plakjes snijden en -desgewenst decoratief om en om- in een ovenschaal leggen, besprenkelen met olijfolie, verse tijm, rozemarijn, laurierblad, zout en peper (bij gebrek aan verse kruiden, gedroogde provinciale kruiden gebruiken). 45 minuten onder alumuniumfolie in de oven (175-200 graden). Tomatenpuree en kop water toevoegen en daarna nog 15 minuten zonder alufolie laten stoven. Verse basilicum en zwarte olijven toevoegen. Bon appétit. (Varieer met halve rode peper, aardappels, venkel, champignons, oregano, munt en peterselie, balsamico azijn of limoen). Lekker met brood, pasta, couscous of rijst.