Fotoproject en Fotoprint Advies

It would be my pleasure to inform and advice you with regard to your photography project. The knowledge I acquired through education, interest and experience is for sharing with you and for applying to your photo project. I know (commercial) photography, (branding) portrait photography, prints and photo labs.

Met plezier en genoegen informeer en adviseer ik u met betrekking tot uw zakelijke fotoproject of privé fotoplan. Meedenken en aanvullen in een creatief proces doe ik graag. U kunt mij ook vragen naar mogelijkheden op het gebied van fotoprints en afwerking. Ik werk met 4 vaklabs die de beste kwaliteit leveren. Ik help u te kiezen als het gaat om :

– Fotopapier/drager
– Versteviging en bescherming
– Lijst met passe-partout en glas
– Plexiglas afwerking
– Fotoboek
– Foliodoos
– (Bureau) Cadeaus.

Van informatie en advies tot uitvoering en de levering van fotoproducten. | Vraag ook naar mijn printvoorbeelden. Ik kan u veel papiersoorten laten zien en diverse presentatiemogelijkheden, zoals aluminium-dibond en plexiglas.

Studio JDH : Portretfotografie

Studio JDH | Bedrijfsfotografie

Judith den Hollander | Werkwijze