Uitvoering Fotoproject en Fotoprint Advies

It would be my pleasure to assist you with regard to your photography project. The knowledge I acquired through education, interest and experience is for sharing with you and for applying to photo projects. I know (commercial) photography, (branding) portrait photography, prints and photo labs.

Met plezier en genoegen informeer en adviseer ik u. Meedenken over uw zakelijke fotoproject of privé fotoplan en aanvullen in een creatief proces doe ik graag. U kunt mij ook vragen naar mogelijkheden op het gebied van fotoprints en afwerking. Ik werk met 4 vaklabs die de beste kwaliteit leveren en help u te kiezen als het gaat om :

– Fotopapier/drager
– Versteviging en bescherming
– Lijst met passe-partout en glas
– Plexiglas afwerking
– Fotoboek
– Foliodoos
– (Bureau) Cadeaus.

Van informatie en persoonlijk advies tot uitvoering en de levering van fotoproducten. | Vraag ook naar mijn printvoorbeelden. Ik kan u veel papiersoorten laten zien en diverse presentatiemogelijkheden, zoals aluminium-dibond en acryl/plexiglas.

Studio JDH : Portretfotografie

Studio JDH | Bedrijfsfotografie

Judith den Hollander | Werkwijze