Opdracht : een bedrijfsreportage in 10 beelden

Zo, het eindjaar is van mijn vakopleiding is van start gedaan. De lijst met examenopdrachten is lang. Eén ervan is bedrijfsmatige fotografie. De voorwaarden waaraan een bedrijfsreportage moet voldoen : positief, uitnodigend, storytelling met 10 beelden die een geheel vormen. Ik ga samenwerken met een mooi jong, groen, ambachtelijk bedrijf in Zuid-Limburg : een wijndomein. Ik ben er razend enthousiast over (immers ook in lijn met mijn food fotografie).

Heel toevallig (?) ben ik onlangs geïnteresseerd geraakt in het zelfmaken van gemberbier en probeer ik een Ginger Beer Plant te laten gisten. Bovendien kocht ik begin september een tweedehands boekje over wijnmaken. Toen en tot deze week had ik geen idee dat dit boekje van pas zou komen bij mijn nieuwe fotoproject.

We zijn begonnen! En gisteren heb ik deze beelden gemaakt. Dit late druivenras wordt binnenkort geoogst.

Johanniter druiventros | wijndomein162judithdenhollander

wijndomein144judithdenhollanderd

wijndomein017judithdenhollander
Johanniter, een witte druivensoort, gaat binnenkort geplukt worden.

Judith den Hollander – fotografie | Reportages