Orchidées de Jardin

Portes Ouvertes à Tinlot, 27 mai. Vandaag prachtige tuinorchideeën bewonderd bij een kweker. Tuinorchideeën die zie ik niet zo vaak. Maar hier in Wallonië stonden Bletilla, Calanthe, Calopogon, Cypripedium, Cypripedium hybrides, Dactylorhiza, Epipactis, Gymnadenia, Orchis, Pleione, Pogonia en Spiranthes. Tuinorchideeën, ze zijn klein en fijn. Geleerd dat de plant pas na  5 jaar bloemen krijgt….

Orchidées de Jardin

Merci Phytesia!

The visit and the floral images reminded me of the awesome BOOK a photographer made some 10 years ago. Read my blogpost, link here below. 

Het deed me weer denken aan het gigantische boek der boeken dat een fotograaf maakte zo’n 10 jaar geleden, met een camera waar ik nog steeds van droom. Een bijzonder mooi en uniek project. Lees mijn blogpost :  Double-elephant folio of 250 floral images | Jonathan Singer

Tuinorchideeën | Fotografie Judith den Hollander.

Over zo’n fotoboek kan ik ook verder dromen…