Week 10 = fotografieweek in NL : tradefair and debate reportage photography

Next week my focus is only on photography. I will be visiting a Professional Imaging event, the exhibition 60 year Magnum and I have a ticket for a debate on reportage photography. In Stedelijk Museum I hope to see photo’s of one of my favorite Magnum photographers : Raghu Rai. Yes, I am ‘bias’, because his work is about India and I find India very special. To end the week, I will meet up with an ‘old’ colleague. We scheduled some study/studio days and we will work together for the first time in his studio.

Komende week is mijn focus uitsluitend gericht op de fotografie. Op mijn programma staan : vakbeurs, tentoonstelling 60 jaar Magnum en het debat reportagefotografie dat gaat plaatsvinden op 5 maart. Ik hoop in het Stedelijk foto’s van Raghu Rai te zien, want daar heb ik zwak voor. Ja, ik heb ook een zwak voor India. Om de week af te sluiten, heb ik afgesproken met een ‘oude’ collega. We hebben een aantal studie/studiodagen vastgelegd en gaan voor het eerst tesamen aan de slag in zijn studio.