Fotografie Op Locatie, Aan Huis

Een beroepsfotograaf aan huis, in het bedrijf of op locatie. Met een compacte draagbare studio voor alle portretfotografie. Van Haarlem tot Maastricht.

Op locatie, bij u thuis of in het bedrijf. Soms is het prettig om in een fotostudio te werken en soms is fotograferen op locatie aangenaam en verrassend, voor een ontspannen sfeer en specieke beelden. Ik kom dus graag bij de mensen thuis en in het bedrijf met mijn compacte studio.

Mobiele fotostudio. Inmiddels ben ik door de wol geverfd en werk ik net zo prettig en makkelijk op locatie als in de vaste studio. Hier ziet u een deel van mijn draagbare apparatuur, compact en perfect voor het maken van individuele portretten en dubbelportretten op een locatie naar keuze.

Mijn mobiele fotostudio, gefotografeerd in de vaste studio.

Haarlem, bij u thuis. Eén week per maand werk ik in de regio Haarlem. U kunt mij dan boeken voor fotografie bij u thuis of op locatie. Hebben wij een aparte ruimte nodig, dan kan ik die huren. Voor het maken van portretfoto’s bij u thuis heb ik enkele meters nodig, in de huiskamer, keuken, kantoor of tuin.

Zakelijk portret, gemaakt in de woning van geportretteerde.
Zakelijk portret, gemaakt op een flexwerklocatie.
Op locatie gemaakt, met gebruik van een achtergrond met kleur.

Haarlem-Amsterdam, in uw bedrijf. Een individueel zakelijk portret, dubbelportret of groepsportret op locatie. Bespreek wat u nodig hebt. Ook evenementenfotografie is mogelijk.

Bedrijfsportretten, gemaakt in het hoofdkantoor. Coporate portraits, made on location.

Fotografie Zakelijk

Fotografie Particulier

Maastricht (Wittem), in mijn studio -in opbouw-. In Zuid-Limburg beschik ik over een studio waar ik werk aan persoonlijke projecten en  productfotografie. Sinds kort kunt u hier ook terecht voor portretfotografie. Het is een ruimte waar ik fotografeer met daglicht en studiolicht. Geen luxe ruimte, wel prima werkbaar. Uitsluitend op afspraak.

Fotostudio JDH | Professionele fotoapparatuur bestaande uit 2 krachtige flitsers en 5 lichtomvormers.
‘Vaste’ fotostudio apparatuur. Ook geschikt voor grote/bijzondere producties op locatie. Te combineren met de mobiele studio.

Fotografie op locatie
Gemiddeld heb ik 20-30 minuten nodig voor het opstellen van apparatuur, opstarten en testen. Op locatie werk vraagt soms extra aandacht, medewerking of een inspanning van de zijde van de opdrachtgever.

Assistentie bij een grote (bedrijfs)productie op locatie | Corporate Staff Headshots of een groepsportret.
Het goed en vlot uitvoeren van een grote opdracht en/of de opbouw van een grote fotografie-set vergt soms extra handen en ogen. Als ik assistentie wenselijk vind, vraag ik een collega om medewerking. Ik werk meestal samen met Fotografie Ruber, een vakfotograaf met goede technische kennis en vaardigheden. Het is ook mogelijk om een styliste en make-up artiest aan het team toe te voegen.

Beverst, nabij een prachtige erfgoedsite. In Belgisch Limburg werk ik samen met Fotografie Ruber. Zijn fotostudio is in Beverst, tussen Hasselt en Bilzen. Wij verzorgen bedrijfsreportages en fotoprojecten, ook op groene locaties.

Fotoshoot erfgoedsite België. | Fotografie Judith den Hollander (Maastricht, Haarlem).
Fotoshoot erfgoedsite België.

Buitenshoots, in België en Nederland. Mogelijkheden in Belgisch Limburg, Zuid-Limburg, het Nationaal Park de Kennemerduinen in Noord-Holland en het Zandvoortse-Bloemendaalse strand.

Fotoshoot Zuid-Limburg.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor portretfotografie bij u thuis, in het bedrijf, op locatie of in een studio.

Portretfotograaf Haarlem en Maastricht.

Hoe wil jij gefotografeerd worden?

Studio JDH – fotografie | Werkwijze

Judith den Hollander – fotografie | Contact

20230223