Goede fotograaf Haarlem

U zoekt een goede fotograaf in Haarlem? Studio JDH  *sinds 2005*  stelt zich graag aan u voor. 

Mijn naam is Judith den Hollander en met mijn onderneming verzorg ik vakfotografie voor bedrijven en particulieren.  Sinds ik ben afgestudeerd als fotograaf werk ik voltijds als beroepsfotograaf.  Mijn opleidingen waren breed en dat maakt mij veelzijdig. Dit komt ook tot uiting in mijn diensten.

Elke klant voorzie ik van creatief en artistiek werk tegen een prijs die fair en marktconform is. Het is mijn ambitie en uitdaging om u altijd top werk te leveren. Van fine art portretfotografie tot bedrijfsfotografie.

1 week per maand werk ik in de regio Haarlem en 2 weken per maand in de regio Maastricht.

Bedrijfsfotografie
Goede fotograaf Haarlem | Profielfotograaf Judith den Hollander, Haarlem.
Portretfotografie. Bekijk de portretten-portfolio.

Deze website geeft veel informatie en toont veel fotografie.  Kijk rustig rond en zie wat Studio JDH voor u kan doen.

Vriendelijke groet,

Judith den Hollander, goede fotograaf Haarlem. 

Studio JDH | Contact